Una samarreta solidària per ajudar a Ucraïna
El BAXI Manresa disputarà aquest dissabte el partit davant el MoraBanc Andorra amb una equipació especial que es sortejarà per recaptar diners i destinar-los a ajudar els damnificats pel conflicte a l'Est d'Europa.
Una samarreta solidària per ajudar a Ucraïna.

BÀSQUET / Redaccio/ Sergi Vazquez  
25/03/2022 21:12
Aquest dissabte a les 20:45 el BAXI Manresa jugarà amb una equipació diferent davant el MoraBanc Andorra. Serà una samarreta blanca, amb la paraula "Pau" escrita al fons en diversos idiomes. Els aficionats del BAXI Manresa podran comprar butlletes per als sortejos de cada una de les samarretes dels jugadors. Tota la recaptació es destinarà a les ONGs Fundació Convent de Santa Clara i Creu Roja.

L'afició del BAXI Manresa té un bon motiu per col·laborar amb el poble d'Ucraïna. A través de la campanya promoguda des de l'Ajuntament de Manresa, sota el lema "Manresa amb el poble d'Ucraïna", es sortejaran les "samarretes de la pau" que els jugadors lluiran aquest dissabte.

Les camisetes seran sortejades a través de la venda de butlletes al web del club i enb el partit d'aquest mateix dissabte, a la botiga del Nou Congost. Hi haurà un sorteig per cadascuna de les samarretes (una de cada jugador de la plantilla). Cada butlleta valdrà 5 euros. Es podran comprar fins el proper 31 de març, i en els següents dies es farà el sorteig davant notari per saber els guanyadors.

El disseny de la samarreta és totalment blanc, simbolitzant el desig de pau. A més, al fons, hi ha escrita en diversos idiomes (tots els dels jugadors del BAXI Manresa i l'ucraïnès) la paraula "Pau". El nom i el dorsal dels jugadors és de color vermell, principal senya d'identitat de l'equip.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]