Un millorat Unicaja visita el BAXI Manresa
Aquest dissabte a les 20:45 el Nou Congost viurà la jornada 17. Els manresans volen seguir millorant i competint, ara a casa, tot i que tenen jugadors malalts afectats per un virus.
Un millorat Unicaja visita el BAXI Manresa.

BÀSQUET / Redacció/Sergi Vàzquez   
20/01/2023 15:22
El BAXI Manresa tancarà la primera volta de la Lliga Endesa 2022-2023 al Nou Congost amb la visita d'un rival complicat, un Unicaja que té a les seves files els exmanresans David Kravish, Yankuba Sima i Ibon Navarro. El partit serà a les 20:45 i es podrà seguir en directe a través de Movistar+ Deportes.

El conjunt bagenc iniciarà demà una marató de partits com a local, amb quatre duels en només dotze dies. Després de protagonitzar moments de gran joc col·lectiu en una pista d'Eurolliga com la del Valencia Basket, l'equip buscarà seguir millorant per intentar fer front als malaguenys i lluitar per una esperada quarta victòria del curs que li permeti sortir de les posicions de descens.

L'Unicaja arribarà a Manresa en molt bona dinàmica, guanyant 8 dels darrers 10 partits a la màxima competició estatal, i amb la necessitat de sumar un nou triomf per tenir opcions de ser cap de sèrie a la Copa del Rei de Badalona. Els malaguenys són un equip molt coral, amb set jugadors que anoten 8 o més punts per partit. Un d'ells, Darío Brizuela, s'ha quedat a Màlaga, ja que acaba de ser pare. No obstant, sí que jugaran homes perillosos com Tyson Carter, Dylan Osetkowski i Nihad Djedovic.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez va explicar que «hi ha 2 jugadors que no han entrenat degut a una malaltia vírica i dubto que demà estiguin, però jugarem amb els altres i farem tot el que estigui al nostre control; és bona notícia que haguem tingut 2 setmanes de ser-hi tots, tret del 'Tunde'; tenen millors jugadors i millor equip que l'any passat, aquest any els ha encaixat tot molt bé, han fitxat molt bé i tenen un bon entrenador, m'agrada molt com juguen, són dinàmics i agressius en defensa».

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]