En un matx molt anivellat, els bagencs van forçar el temps extra amb una cistella de Sima i un tap de Moneke, però tot seguit els gallecs es van mostrar més resolutius.
El BAXI Manresa no pot rematar la feina a la pròrroga davant un Obradoiro més efectiu.

BÀSQUET / Redaccio/ Sergi Vazquez
03/04/2022 16:03
El BAXI Manresa es va topar a Galícia amb un Monbus Obradoiro que, necessitat de victòries per obtenir la permanència a la Lliga Endesa, va mostrar un gran nivell de joc gràcies a la inspiració de Kassius Robertson. No obstant, els bagencs també van fer un gran partit i van dur el duel a la pròrroga, però llavors no van poder amb un rival més encertat.

Els jugadors de Pedro Martínez es van fer amb el domini inicial del marcador i van arribar a assolir una renda de deu punts gràcies a dos tirs lliures convertits per un Bako que tornava a les pistes. Seguidament els gallecs anotaven des de la mateixa línia per deixar la diferència en vuit al final del primer quart (14-22).

En el segon la dinàmica va canviar: els locals estaven més afinats des del triple i als visitants els costava més trobar la cistella. Això va fer que els de Moncho Fernández prenguessin la iniciativa en l'electrònic i arribessin a la mitja part dos punts per davant d'un conjunt manresà molt coral, en el qual ja havia anotat cadascun dels onze jugadors (43-41).

En la segona meitat hi va haver alternatives en el marcador, i cap dels dos equips aconseguia obrir una diferència important. El tercer quart es va tancar també amb dos punts de marge per l'Obradoiro (66-64), i per tant tot s'havia de decidir en els deu darrers minuts.

En aquests, els gallecs duien la iniciativa contra uns bagencs que no es desenganxaven, fins a a poc més de dos minuts Valtonen va capgirar el resultat amb un triple. A partir d'aquí, semblava que un triple de Robertson faria que el triomf es quedés a Galícia, però una cistella de Sima i, sobretot, un tap de Moneke van enviar el partit a la pròrroga. En els cinc minuts extra, els locals van ser més efectius i van sumar un triomf molt necessari pels seus interessos. Cal passar pàgina de seguida i començar a preparar un proper partit que serà molt important per l'equip. Dimarts a les 20:30 l'Unicaja visita el Nou Congost en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final de la Basketball Champions League.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS