La recepta que presentem avui és ideal per a aquestes dates, però també per a qualsevol esdeveniment o menjar familiar important, perquè és un plat que agradarà a tothom, és fàcil de preparar i ens farà quedar d'allò més bé amb els nostres convidats.
Ingredients - 600 g de carn de porc - 1 tassa de vi blanc - 2 gots de suc natural de taronja - 2 tasses de brou de pollastre - 1 rajolí de vinagre de poma - Oli - 1 taronja.
Preparació El primer que farem serà tallar a trossos la carn de porc i daurar-los en una olla amb una mica d'oli. Quan la carn estigui daurada, abocar el vinagre, el suc de taronja, el brou i el vi, tapar l'olla i deixar coure a foc lent durant aproximadament dues hores. Pelar la taronja i treure els grillons, procurant que quedi la mínima pell blanca possible. Afegir-los a la cassola i salpebrar.
Es pot acompanyar d'arròs blanc, puré de patates o guarnició de verdures. |