La Polseguera de Calaf manté viva la flama de carnaval de Calaf
La Festa del Pellofa mantindrà tres dels seus actes: la batalla de comerços el divendres 19 i dissabte 20 de febrer, el joc itinerat Giro di Soual i el pregó de les reines Pellofes el dissabte a les 18.30h al Casal de Calaf, amb aforament limitat i seients assignats per garantir es mesures de seguretat.
La Polseguera de Calaf manté viva la flama de carnaval de Calaf.

ANOIA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
19/02/2021 12:21
La situació de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya i les seves restriccions fan impossible la realització del carnaval de Calaf, la popular Festa del Pellofa. Tot i això, la Polseguera, entitat organitzadora cada any de l'acte, amb el suport de l'Ajuntament, mantindran tres dels actes tradicionals del carnaval que s'han adaptat per tal de complir amb les diferents mesures de seguretat.  El divendres 19 i dissabte 20 de febrer, en horari comercial, hi haurà la batalla de comerços, un concurs de disfresses entre les botigues de Calaf que vulguin participar-hi. Enguany, però, no hi haurà premis.

D'altra banda, el dissabte 20 de febrer a les 18.30h el Casal de Calaf acollirà el pregó més calentó de les reines Pellofes. Les entrades són gratuïtes, però s'han d'adquirir prèviament a través de la web del casal i es demanarà als assistents una aportació voluntària per taquilla inversa.

L'aforament estarà limitat, amb seients assignats i respectant les distàncies i l'ús de la mascareta per tal de garantir les mesures de seguretat. Per això, les persones que es quedin sense entrada també podran gaudir del pregó a través de la retransmissió en directe que es farà a través del canal de Youtube de La Polseguera

Finalment, durant tot el cap de setmana, des de divendres 19 de febrer fins al diumenge 21, es podrà participar al Giro di Soual, un joc itinerant. Les persones que vulguin participar-hi hauran de buscar un codi QR que estarà en algun punt de la plaça dels Arbres. Un cop escanejat, els apareixerà una pregunta que hauran de respondre a través d'un formulari online. A partir d'aquí, se'ls indicarà un nou punt de l'itinerari que hauran de seguir fins a completar tota la ruta.

Arxivat a: CALAF   CARNAVAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Centre d'Esports Manresa torna a tercera després de dues temporades històriques a Segona RFEF
UManresa amplia el seu campus amb un nou edifici per acollir la Clínica Odontològica Universitària
Jornada sobre autoprotecció en cas d’incendi forestal
Consulta monogràfica per atendre pacients amb Parkinson
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]