Calvet i Turull intervenen en la campanys de Junts durant el cap de setmana
El Conseller de Territori i sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar empreses de Manresa i Turull va estar a Balsareny fent costat a la Festa dels Traginers.
Calvet i Turull intervenen en la campanys de Junts durant el cap de setmana.

POLÍTICA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
08/02/2021 09:48
Durant la visita els responsables de l’Associació van poder traslladar al Conseller i número 9 de la llista de Junts, per la província de Barcelona, els neguits, inquietuds i necessitats del sector empresarial, durant aquest temps de crisi provocada pel COVID i d’una propera recuperació de l’activitat d’aquí a uns mesos. També van poder parlar dels diferents projectes que s’estan impulsant des de Bufalvent com “ Manresa entra en simbiosi”, El Projecte de indústria circular al Bages o el Pla de desenvolupament i altres iniciatives que es duen a terme per als propers anys.

Dissabte Al matí va ser el torn de Jordi Turull que va visitar Sallent i Balsareny. Turull, que a Balsareny va ser rebut per l’alcaldessa Noèlia Ramírez, va poder conèixer de primera mà la festa dels Traginers, amb les explicacions i la visita que va fer acompanyat d e l’actual equip de govern. Fins i tot va poder vestir-se com un autèntic Traginer de finals del segle XIX.

Posteriorment, acompanyat de David Saldoni, va passejar pels carrers de Sallent i va poder parlar amb veïns i veïnes de la població bagenca. A més s’han instal·lat diferents parades de Junts a diverses poblacions, com Sant Joan, Callús, Cardona, Santpedor, Sant Vicenç o Sant Fruitós entre d’altres, amb la finalitat d’explicar el programa de junts a la ciutadania. Finalment el diumenge al migdia es va fer telemàticament el debat de candidats joves de la llista de Junts per Barcelona amb la presència del Surienc Miquel Flores, que és qui tanca la llista de Laura Borràs a la província.




 

Arxivat a: JUNTS BAGES   ELECCIONS 14F21 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]