L'Ajuntament de Calaf treballa en un nou projecte sociocultural
L'IMFP serà l'equipament municipal on s'ubicaran tots aquest serveis de caràcter sociocultural com el servei de préstec i presentacions de llibres, exposicions, tallers, reunions i xerrades, petites actuacions, sales d'estudi i espai jove.
L'Ajuntament de Calaf treballa en un nou projecte sociocultural.

ANOIA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
06/12/2020 10:59
Des de l'Ajuntament s'està treballant en un projecte d'espai sociocultural a Calaf. Actualment, aquest es troba en fase de disseny i s'estan redactant les bases per tal de promoure un model de gestió externalitzada, atès que el consistori cedirà la gestió de l'equipament mitjançant un contracte de prestació de serveis.

L'objectiu és construir i consolidar les bases per fer d'un equipament municipal ja en ús, actualment anomenat IMFP, un referent sociocultural de Calaf i comarca. Aquest equipament de caràcter sociocultural pretén ser un lloc de trobada i relació dotat d'infraestructura i recursos per oferir eines que potenciïn l'autonomia personal i fomentin la implicació de la ciutadania, sense discriminació, en la vida comunitària a través de la participació i la cultura.
 
Els serveis que s'hi oferiran seran el servei de préstec i presentacions de llibres, exposicions, reunions i xerrades, tallers, petites actuacions, sales d'estudi i espai jove. Tots ells pretenen donar resposta a les necessitats de les vilatanes oferint aquests serveis que l'Ajuntament considera tan importants per la nostra vila i comarca.
 
A partir del mes de gener s'adequarà aquest nou espai i entre febrer i març es preveu que l'empresa gestora ja pugui estar prestant els diferents serveis.
 
D'altra banda, el context de pandèmia que estem vivint també ha estat un dels motius pels quals des de l'Ajuntament s'ha considerat oportú unificar serveis. Actualment, el cost del servei de biblioteca és de 37.872,70 euros i amb el futur contracte de gestió es preveu que sigui de 15.000 euros, el que també suposarà una reducció de costos importants i molt necessaris en la situació actual.

Arxivat a: PROJECTE SOCIOCULTURAL   CALAF 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]