Nova sessió de ‘Bada botó’ a la sala petita del Kursaal, el 12 de gener
L’espectacle, una producció del Servei Educatiu del Kursaal pensada per a infants d’1 a 4 anys, es podrà veure en 3 sessions; la nova sessió de les 12h, i les de la tarda, a les 17 h i a les 18:30h, de les quals queden poques entrades a la venda
Amb ‘Bada botó’ els nens i nenes coneixeran diferents estils de música i participaran de manera activa en cada peça musical.

TEATRE / Redacció  
02/01/2019 23:35
La Rita ha perdut un botó del seu vestit... El busca però no el troba... ens ajudeu a trobar-lo?
Aquest és l’eix temàtic de ‘Bada botó’, un espectacle participatiu i familiar amb música en directe protagonitzat per la Rita. La sala petita del Kursaal acollirà un total de 3 funcions de l’espectacle, les dues funcions inicialment programades (17h i a les 18:30h) i la nova funció a les 12h, que ja és a la venda.
 
‘Bada botó’ és un muntatge de producció pròpia del Servei Educatiu del Kursaal encarregat a un equip de músics i pedagogs musicals que es va estrenar el 2016 dins del projecte Rexics del Servei Educatiu del Kursaal i que ara s’ofereix per inaugurar la programació d’Imagina’t.

Amb ‘Bada botó’ els nens i nenes coneixeran diferents estils de música i participaran de manera activa en cada peça musical.
 
Les entrades per veure ‘Bada botó’ té un preu únic de 8€. Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).
 

Arxivat a: KURSAAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]