CDC celebra el blindatge del cel de Sant Fruitós
Les avionetes de l'aeròdrom hauran de volar a més de 2.000 peus per sobre de les zones d'exclusió de vol marcades

SANTPEDOR / Redacció  
09/08/2016 11:35
El grup de CDC de Sant Fruitós de Bages, a l’oposició, va declarar ahir estar “satisfet” amb les zones d’exclusió de vol que marcarà el Pla Director Urbanístic Aeroportuari (PDUA) de l’aeròdrom de la localitat, on opera una empresa que fa salts en paracaigudes.

Com va avançar aquest diari, les avionetes no podran sobrevolar per sota dels 2.000 peus sobre els nuclis de Sant Fruitós, la urbanització de Pineda de Bages, el centre d’Ampans i tampoc sobre una gran àrea que conforma el nucli de Santpedor, la urbanització Mirador de Montserrat i els Aiguamolls de la Bòbila de Santpedor.

CDC va recordar ahir que, a Sant Fruitós, “el nostre grup ha estat l’únic que ha presentat al·legacions al PDUA i ha aconseguit, després de reunions amb els tècnics i representants de la Generalitat, que també s’exclogui explícitament els usos comercials, vols nocturns i les acrobàcies”, segons assegura CDC.

Per al partit convergent, “les millores reduiran significativament el soroll que actualment provoca la instal·lació”. Tot i això, el grup avisa que “continuarem treballant per defensar el progrés, però sobretot el benestar i la qualitat de vida de tots els veïns”.

És previst que el conseller Josep Rull aprovi el PDUA de l’aeròdrom de Sant Fruitós de manera definitiva el proper mes de setembre.

Arxivat a: AERÒDROM SANT FRUITÓS  URBANISME 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]