Amb les seves granges ubicades a Cardona i un compromís ferm amb la producció pròpia, Pepitu és conegut pel seu lema distintiu "Menja vedella de collons", que posa en valor la carn de vedella de primera qualitat, criada i servida a casa nostra. La nova aliança amb Passo de Cuinar permet que aquest producte arribi des de fa uns mesos també a domicili, mantenint la cadena curta i garantint la traçabilitat des de l'origen fins al plat. La col·laboració s'ha presentat sota el lema "Feu cas a les iaies, collons", una campanya de comunicació que combina creativitat i tradició, on una àvia protagonitza la comanda a través de l'aplicació de Passo de Cuinar. El mateix Pepitu, en clau de personatge, és qui li porta el menjar a casa, exemplificant el concepte de servei directe, fresc i de confiança. La campanya —amb presència a xarxes socials i formats audiovisuals— vol transmetre la idea que si les àvies, cuineres de referència i garants de la bona taula, confien en el servei, tothom pot fer-ho. Aquesta iniciativa s'emmarca en l'expansió territorial de Passo de Cuinar, que ja opera en ciutats com Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Vic, Manresa, Reus, Cambrils i Olot. Aquest mes de maig ha obert el servei a Castellar del Vallès i arribarà properament a Igualada, amb l'objectiu d'estendre un model de repartiment basat en la col·laboració amb restauradors locals i una aposta clara pel producte de quilòmetre zero. Marc Coello, fundador de Passo de Cuinar, afirma que: "amb col·laboracions com aquesta, no només apropem menjar de qualitat a casa dels nostres usuaris, sinó que donem suport a projectes de restauració que treballen des de l'arrel, cuidant el producte i el territori".
Sobre Passo de Cuinar Passo de Cuinar és una plataforma catalana de menjar a domicili fundada l'any 2017, que connecta els usuaris amb cuines de proximitat, seleccionades per la seva qualitat i compromís amb el territori. L'empresa, amb seu a Sant Cugat del Vallès, pretén ser l'alternativa ètica en un sector que es caracteritza per l'abús de treballadors i restaurants.
Sobre Pepitu El restaurant Pepitu, amb seu a Manresa i producció ramadera pròpia a Cardona, s'ha consolidat com un referent de la carn de vedella de qualitat, amb una cuina honesta i autèntica arrelada al territori i és un dels restaurants més demanats a la plataforma Passo de Cuinar. |