Formatges Muntanyola consolida el seu prestigi internacional
Un camí d’èxits que demostra que la inserció laboral i resultats excel·lents són compatibles.
Formatges Muntanyola consolida el seu prestigi internacional. Foto: AMPANS

ACTUALITAT / Redacció/Sergi Vàzquez  
03/12/2024 14:09
Formatges Muntanyola, el projecte social de la Fundació AMPANS, reafirma que el treball fet per un equip amb capacitats diverses és perfectament compatible amb resultats excel·lents. I és que Formatges Muntanyola, després de l’èxit de fa dues setmanes al World Cheese Awards (WCA) amb medalla d’or i plata,  continua acumulant èxits en el panorama internacional amb dues noves medalles al prestigiós Concurs Internacional de Lió (França), un dels esdeveniments més importants del sector juntament amb el WCA.

A Lió, els formatges mereixedors de dues noves medalles d’argent han estat el Bufalet, un curat de llet de búfala, i el Vell Reserva, de llet de cabra del propi ramat d’Urpina, reconeguts per la seva qualitat excepcional, consolidant la posició de Muntanyola entre l'elit mundial dels formatges artesans. "Aquestes medalles són una prova que el nostre model social pot competir al més alt nivell", afirma Anna Prado, responsable de Formatges Muntanyola.

Amb aquests nous guardons, sumats a l'or obtingut pel Vell Reserva al WCA de fa una setmana, Formatges Muntanyola continua sent un referent de qualitat i inclusió al món del formatge artesanal, confirmant que l'aposta per la diversitat i la inclusió pot liderar projectes d'alta qualitat, i que els valors socials són una base sòlida per a l'excel·lència empresarial.

I és que aquest reconeixement, d’una de les capitals formatgeres del món, és especialment significatiu tenint en compte la intensa competència del certamen, que inclou prop de 300 categories de formatges i productes làctics. El Concurs Internacional de Lió segueix unes regles molt estrictes d'organització on hi concursen formatges de les varietats de vaca, cabra, ovella i búfala, així com altres productes derivats de la llet com mantegues, iogurts, llets i cremes d’arreu del món.

L’obrador de Formatges Muntanyola, situat a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola i certificat amb el segell Biosphere, destaca per l'elaboració de formatges a partir de quatre tipus de llet: cabra, búfala, vaca i ovella. Amb aquesta diversitat, s’obtenen fins a 12 varietats de formatge, cadascuna amb el seu sabor i característiques pròpies, fruit d’un procés artesanal que combina tradició i innovació.

Arxivat a: FORMATGES MUNTANYOLA   AMPANS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Conservatori de Música acollirà el concert familiar i participatiu 'El Cavaller del Bosc'
Comença a Manresa el desplegament de la xarxa d'estacionament de bicicletes, lligat al projecte Baik
AMPANS distingeix un curtmetratge de la Fundació Prodis
L’alcaldessa de Solsona felicita Beatriz Maria Lozano pel seu centenari
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]