Lasanya d'espinacs
Ingredients: 12 làmines de lasanya 500 grams d'espinacs frescos 400 grams de formatge ricotta 200 grams de formatge mozzarella ratllat 1 ceba petita, picada 2 grans d'all, picats 2 tasses de salsa de tomàquet 1 culleradeta d'oli d'oliva Sal i pebre al gust1/2 culleradeta de nou moscada (opcional).
Lasanya d'espinacs.

LES PROPOSTES D'OCI / Eva Remolina / AMIC  
17/06/2023 16:27
Preescalfa el forn a 180 °C Neteja bé els espinacs i retira les tiges si són molt grans. Pots deixar les fulles senceres o tallar-les en trossos més petits, segons la teva preferència. En una paella gran, escalfa l'oli d'oliva a foc mitjà. Agrega la ceba i l'all picats i cuina'ls fins que estiguin daurats. Afegeix els espinacs a la paella i cuina fins que es marceixin. Això t'hauria de prendre uns minuts. Si els espinacs deixen anar massa aigua, pots escórrer-les o pressionar-les suaument per a eliminar l'excés de líquid.

Agrega la sal, el pebre i la nou moscada (opcional) als espinacs i mescla bé. Retira la paella del foc i reserva. En un recipient a part, mescla el formatge ricotta amb la meitat del formatge mozzarella ratllat. Agrega sal i pebre al gust i mescla fins a obtenir una consistència suau. En una font per a forn de mida rectangular, estén una capa prima de salsa de tomàquet en el fons. Col·loca damunt una capa de làmines de lasanya.

Sobre les làmines de lasanya, col·loca una capa d'espinacs cuits. Després, distribueix una capa de la mescla de formatge ricotta i mozzarella per damunt. Repeteix els passos 7 i 8 fins a utilitzar tots els ingredients, acabant amb una capa de làmines de lasanya en la part superior. Aboca la resta de la salsa de tomàquet sobre l'última capa de làmines de lasanya i empolvora el formatge mozzarella restant per damunt.

Cobreix la font per a forn amb paper d'alumini i enforna durant aproximadament 30 minuts. Després, retira el paper d'alumini i enforna per altres 10-15 minuts, o fins que el formatge estigui daurat. Retira la lasanya del forn i deixa-la reposar durant uns minuts abans de servir. Això ajudarà al fet que les capes s'assentin i sigui més fàcil de tallar.

Arxivat a: LASANYA D'ESPINACS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'Ajuntament de Manresa impulsa les tasses del llibre 'El Parlar de Manresa' com el regal de Nadal
Surt al mercat VinculApp, l’aplicació que connecta famílies, professionals i recursos
L’Ajuntament de Solsona aprova el seu pressupost més elevat
MoMa Espai Cultural arrenca el nou curs amb una programació de 17 tallers
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]