Acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta aquest dimecres
Els guardons, entregats cada any pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, distingeixen els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en transformació digital. L’acte serà presidit per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia.
Acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta aquest dimecres.

MANRESA / Redacció/Sergi Vàzquez   
27/03/2023 13:22
La sala petita del Teatre Kursaal de Manresa acollirà aquest dimecres, a les 17 h, l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2022, que atorga anualment el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC). L’entrega comptarà amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta de l’AOC, Laura Vilagrà Pons; de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras Maristany; i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo Cañellas. L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC.

Aquesta és la vuitena edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Els guardons distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals.

L’IMD és una iniciativa única i innovadora, tant en l’àmbit estatal com internacional, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Els índexs que mesuren el desenvolupament del govern digital en l’àmbit autonòmic o estatal no són apropiats per avaluar les dades a nivell local i, a més, es basen en enquestes o dades estadístiques, mentre que l’IMD utilitza dades obertes públiques i objectivables.

Arxivat a: ADMINISTRACIÓ OBERTA   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]