Convoquen els primers ajuts 'Centra't'
El programa Centra't té per objectiu desenvolupar el talent en l'àmbit de la Medicina Familiar i Comunitària a la Catalunya Central.
Primera convocatòria d'ajuts "Centra't" adreçada a MIR de Medicina Familiar i Comunitària. Foto: ICS

CATALUNYA CENTRAL / Redacció/Sergi Vàzquez   
24/01/2023 13:44
L'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol), la Gerència Territorial de l'Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i la Fundació Dr. Antoni Esteve convoquen per primer cop els ajuts 'Centra't'. En total, s'atorgaran tres ajuts a professionals que acabin el MIR de Medicina Familiar i Comunitària en el curs 2022-2023 i que tindran accés a un contracte d'un any de durada, amb una possible pròrroga d'un altre any, per desenvolupar la seva carrera en els àmbits de la recerca i assistencial alhora.

En concret, les persones que obtinguin l'ajut podran dedicar 16 hores setmanals a la realització del doctorat, a través de l'IDIAPJGol, i 24 hores a la tasca assistencial com a facultatiu/va especialista en Medicina de Família a l'ICS Catalunya Central.

Captació de talent per assegurar el relleu generacional

Aquesta convocatòria té per objectiu col·laborar en la formació integral de joves professionals de Medicina Familiar i Comunitària, donant-los l'oportunitat de realitzar un treball de recerca que pugui ser la base de la seva tesi doctoral i, en paral·lel, continuar amb la vinculació assistencial, docent i universitària al territori. En el context de la Catalunya Central esdevé clau la captació i retenció del talent per tal d'assegurar el recanvi generacional en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, tenint en compte el doble component docent de pre-grau i post-grau.

Procés de sol·licitud

El termini màxim per a la presentació de candidatures és l'1 de març de 2023. En aquest enllaç es pot accedir a les bases completes i aquí es pot cursar la inscripció.

Arxivat a: PREMIS AJUTS CENTRA'T   ICS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]