UManresa dedica un diàleg de l'Àgora 2022 a la vigència de la pedagogia ignasiana
El diàleg comptarà amb la presència del màxim responsable mundial d'educació de la comunitat jesuïta, José Alberto Mesa.
UManresa dedica un diàleg de l'Àgora 2022 a la vigència de la pedagogia ignasiana-

UMANRESA / Redacció/Sergi Vàzquez   
13/01/2023 14:54
El secretari internacional d'Educació de la Companyia de Jesús i professor convidat a la Loyola University de Chicago, José Alberto Mesa, serà el ponent del diàleg de l'Àgora 2022 que se celebrarà el proper 19 de gener a UManresa. Mesa, que és el màxim responsable mundial d'educació dels jesuïtes, conversarà amb Pepe Menéndez, exdirectiu de Jesuïtes Educació, professor a secundària i assessor internacional d'educació. Tots dos reflexionaran sobre la influència de la pedagogia dels jesuïtes en la creació de sistemes educatius arreu del món i valoraran la vigència d'aquesta pedagogia 500 anys després de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa. L'anàlisi abordarà també el paper de la pedagogia ignasiana en un moment de canvis pedagògics i polítics arreu del món. 

La conversa, que compta amb el suport de La Cova de Sant Ignasi, es farà a les 18 h. Per assistir-hi cal inscriure's en aquest enllaç

El diàleg forma part del programa d'activitats "Àgora 2022, Mestres que (es) transformen". La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius i al conjunt de la societat, dona resposta a un encàrrec de l'Ajuntament de Manresa en el marc del programa d'activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle es va iniciar el mes de gener de l'any passat i ha inclòs una dotzena de diàlegs als quals han assistit a hores d'ara prop d'un miler de persones. A més, totes les converses es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d'UManresa, on ja sumen prop de 2.400 visualitzacions. 

Arxivat a: AGORA 2022   UMANRESA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]