"Histogram, una foto-passejada pel centre històric de Manresa"
“Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric” tindrà lloc el pròxim dijous 1 de desembre a partir de les 19 h. Els participants, amb la càmera o amb el mòbil, fotografiaran espais i racons guiats pel dinamitzador Hasmukh Kerai.
Cartell de la segona edició.

MANRESA / Redacció/Sergi Vàzquez   
24/11/2022 17:44
Amb l’objectiu de dinamitzar i posar en valor els carrers i el patrimoni arquitectònic del nucli antic de  Manresa,  l’Ajuntament, a través de la regidoria de Centre Històric,  organitza la segona edició d’ “Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric”. Tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre, de 19 a 20.30h.

Després de l’èxit de la primera convocatòria, celebrada el juliol passat, es farà de nou un recorregut pel Centre Històric sota el guiatge d’un dinamitzador, Hasmukh Kerai, que ajudarà els participants a fer volar la seva imaginació inspirant-se fotogràficament en racons i espais d’aquest entorn. En aquesta ocasió, es podran fotografiar els llocs més emblemàtics aprofitant i gaudint de la il·luminació i la decoració nadalenques.

La passejada fotogràfica arrencarà a les 19 h a la plaça de la Mel i acabarà el recorregut a la plaça Major. Les fotos que facin tots els participants es poden enviar per correu electrònic a regidoriach@ajmanresa.cat fins al 15 de desembre.

A més, des del mateix dia de l’activitat, els participants podran publicar les fotografies a les seves xarxes socials, utilitzant els hashtags #HistogramNadalManresa i mencionant o etiquetant el compte de la regidoria de Centre Històric de Manresa:  Facebook  @centrehistoricmanresa – Instagram @ch_manresa – Twitter @Manresa_CH.

Per participar en aquesta segona edició de “Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric” cal inscriure’s prèviament en aquest formulari. Les places són limitades.

Arxivat a: HISTOGRAM   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]