El Cicle per a Majors 65 anys torna aquest dimecres al Kursaal
L’espectacle, que compta amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’,es podrà veure a les 18 h.
El Cicle per a Majors 65 anys torna aquest dimecres al Kursaal.

CULTURA / Redacció/Sergi Vàzquez   
15/11/2022 11:27
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dimecres, 16 de novembre a les 6 de la tarda, l’espectacle ‘Moonlight serenade’ de la Cia Divinas. Un espectacle en format de cabaret que evoca les serenates nocturnes de les màgiques nits d’estiu. La música és el plat fort d’aquesta serenata. Una selecció de cançons que han acompanyat a Divinas al llarg de la seva carrera. Un tastet dels seus anteriors espectacles, combinat amb una nova remesa de temes vinculats a la lluna i amb la incorporació de fragments de hits de la segona meitat de segle XX., en un format íntim i proper.

L’espectacle, dirigit per Martí Torras Mayneris, està interpretat per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra, amb l’acompanyament musical de Juli Aymí (clarinet, saxo, washboard, ukelele i ondes) i Federico Mazzanti (piano, teclats i glockenspiel). Les entrades per veure Divinas tenen un preu de 6 euros per a majors de 65 (12€ amb el carnet del Galliner i menors de 30 anys, i 15€ entrada normal) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet (www.kursaal.cat).

Amb el suport de l’Obra Social 'la Caixa'

Aquests muntatges estan adreçats especialment a la gent gran; i per això s'han adaptat horaris i preus, ja que per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros. En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”, que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport. L'Obra Social “la Caixa” té com a una de les accions prioritàries el foment de l’envelliment actiu i saludable de les persones grans, i aquesta col·laboració n’és un clar exemple.

Arxivat a: GENT GRAN   KURSAAL   CULTURA  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]