Celste Alías cantarà Chavela Vargas en un espectacle homenatge
Un concert per invocar a la cantant mexicana de la qual aquest 2022 es celebra el 10è aniversari de la seva mort.
Celste Alías cantarà Chavela Vargas en un espectacle homenatge.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
30/10/2022 15:18
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dimarts, 1 de novembre a les 18 h, ‘Tranquila’, un concert en què la cantant santjoanenca Celeste Alías retrà homenatge a la cantant mexicana Chavela Vargas. ‘Tranquila’ és un cant de llibertat, d’amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort d’una figura cabdal dins del món de la música popular, la cantant mexicana Chavela Vargas de la qual aquest 2022 es celebra el 10è aniversari de la mort. Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats acompanyada de dos talentosos músics: el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca.

Chavela era un gran personatge, autèntica pionera de l’univers LGTBI. Viatjarem per la seva vida a través de passatges biogràfics, reflexions i confessions i desvetllarem el significat d’algunes de les seves cançons, com la conegudíssima ‘Macorina’ que va ser una clara reivindicació queer de l’època. I també èxits com ‘Paloma negra’, ‘El último trago’, ‘Llorona’, ‘Se me olvidó otra vez’, ‘Volver’, o ‘Juan charrasqueado’, reinterpretats per a l’ocasió amb una nova mirada musical al llegat d’aquesta gran dama irrepetible.

L’espectacle comptarà amb la participació del Grup de Trompetes del Conservatori de Música de Manresa i un cos de ball format per Laura Bataller, Maria Ribera, Marta Rabaneda, Glòria Ros i Fàtima Campos. Un muntatge sota la direcció artística de Martí Torras Mayneris, escenografia de Txema Rico, il·luminació de Sara Reig i espai sonor d’Adrià Serrano. Les entrades per veure ‘Tranquila’ tenen un preu de 15€ ( 12€ per a majors de 65 anys, carnet del Galliner, menors de 30 anys i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat.

Arxivat a: KURSAAL   TEATRE   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]