ERC Manresa celebra una reeixida assemblea de militants
Esquerra Republicana de Catalunya a Manresa va celebrar una assemblea amb la militància i amics de la secció local en la qual hi va participar una cinquantena de persones, l'alcalde Marc Aloy i els regidors i regidores d'ERC a l'Ajuntament de Manresa.
ERC Manresa celebra una reeixida assemblea de militants. Foto: ERC

POLÍTICA / Redacció/Sergi Vàzquez   
07/10/2022 18:14
La finalitat de la trobada era iniciar el nou curs polític en l'àmbit local i debatre sobre la ciutat, donant veu i compartint amb la militància i amics la tasca desenvolupada al llarg de l'actual mandat encapçalant l'Ajuntament i alhora exposar els nous reptes i projectes que s'estan gestant i desenvolupant. L'alcalde, Marc Aloy, va explicar els projectes que l'equip de govern ha fet i el que queda per fer. "Nosaltres ens vam comprometre a transformar la ciutat i hem engegat molts projectes realment transformadors, estem fent molt bon camí, però la nostra mirada és llarga perquè volem arribar molt lluny". Aloy va agrair el compromís al seu equip de govern, a l'executiva del partit i a la militància, reconeixent la gran tasca que s'està fent: "Els resultats no són fruits de l'atzar. Són fruit d'un equip que treballem, ens estimem i que ens donem molt suport. També és fruit de la cohesió de tots vosaltres. I per això és imprescindible que hi siguem tots".

L'assemblea va tenir lloc al General Store, una antiga fàbrica reconvertida en un agradable local per a treballar, prendre un cafè o un mos. L'elecció del lloc no és casual. Aquest vol explicar la filosofia d'Esquerra Manresa. Reconèixer i aprofitar el patrimoni i el llegat del passat industrial de la ciutat, per transformar-los en actius generadors d'indústria del coneixement i innovació amb una lectura de les necessitats presents i futures, actius com el projecte de la Fàbrica Nova, o el nou l'espai públic i zones verdes que sorgirà al centre de la ciutat gràcies al soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: ERC MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]