Les millors fotos a Instagram de la Festa Major de Solsona
El solsoní guanya en la categoria de “La festa per a tothom” i el vilanoví, en la d’“El calçat de la Festa Mesta Major”.
Les millors fotos a Instagram de la Festa Major de Solsona. Foto: AJS

SOLSONÈS / Redacció/Sergi Vàzquez   
16/09/2022 15:13
La imatge d’una usuària de l’Hospital Pere Màrtir Colomés aplaudint davant dels gegants del solsoní Albert Caelles (@albertcaelles) i un pla contrapicat dels cavallets en plena baixada de Roger Serra (@flabiol76), de Vilanova i la Geltrú, han estat les fotos seleccionades en el desè Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram.

La proposta d’Albert Caelles ha guanyat en la categoria “La festa per a tothom” i la de Roger Serra, en la d’“El calçat de la Festa Major de Solsona”. El jurat, format per tres professionals locals de la fotografia, ha escollit les seves fotos d’entre les 222 publicacions identificades amb l’etiqueta #FMSolsona2022.



El premi de la primera categoria consisteix en vals de compra valorats en 100 euros per gastar als establiments de la UBIC i el de la segona, un sopar per a dues persones al restaurant El Solsonès i un val per a unes espardenyes de set brencs. Els premis es lliuraran aquest divendres a les vuit del vespre a la sala de plens del consistori en l’acte d’entrega de guardons de tots els concursos de la Festa Major i de les flors als balcons. El Concurs fotogràfic de la Festa Major a Instagram és convocat per l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Solsona i l’Agrupació de Geganters amb la finalitat de fer més difusió de la festa a les xarxes socials.

Arxivat a: FESTA MAJOR   SOLSONA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]