Ana Querol serà la candidata a l’alcaldia de Manresa per En Comú Podem
Querol ha estat triada cap de llista en una assemblea conjunta de Manresa En Comú i Podem Manresa on també s’ha escollit a Pol Molina de Podem, com a número 2.
Ana Querol. Foto: Manresa en Comu

POLÍTICA / Redacció/Sergi Vàzquez   
14/09/2022 08:39
El  projecte per Manresa, diu Querol, posarà el focus en la necessitat de "fer política útil“. Per a la cap de llista, “això es tradueix en propostes per millorar les condicions de vida per als nostres veïns i veïnes especialment de les classes treballadores i populars", i afegeix, “sobretot en aquests moments, quan s’albiren temps complexos”, fent referència a l’emergència climàtica, la crisi energètica i les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna. Així, continua Querol, en aquest context, “ens emplacem a treballar per fer de Manresa una ciutat més verda, forta i resilient, on la ciutadania se senti protegida, que no deixi ningú enrere, per encarar el futur amb esperança i optimisme”.

Per Pol Molina, la coalició “té la millor candidata“ tot recordant que des del 2019, Querol, sense ser al consistori, ha estat treballant i fent propostes, “algunes tan rellevants com la recuperació del tren tramvia per Manresa i comarca, la proposta de rehabilitació de Les Escodines i el nucli històric, aprovades ambdues pel Parlament, o la proposta del Consell de Prevenció i seguretat” . Ara, afegeix Molina, “continuarem treballant plegades en l’elaboració del programa i en el procés d’escolta dels veïns i veïnes, entitats i associacions per seguir sumant més persones al projecte i arribar amb més força a les eleccions del mes de maig”. La resta de noms que conformaran la candidatura seran escollits més endavant, en una nova assemblea conjunta.

Arxivat a: MANRESA EN COMÚ   POLÍTICA   MUNICIPALS 23 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]