Sant Fruitós serà un dels escenaris de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya
Les 50es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que se celebren fins al pròxim 10 de setembre arreu del País, tindran com a un dels seus escenaris Sant Fruitós de Bages, amb l'actuació de la Companyia Barrica, un grup artístic de l'illa de São Luis, al Brasil.
Sant Fruitós serà un dels escenaris de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

ST. FRUITÓS / Redacció/Sergi Vàzquez   
06/09/2022 16:58
La companyia actuarà sota el Cobert de la Màquina de Batre el divendres 9 de setembre a les 8 del vespre. Amb 35 anys d'existència, la Companhia Barrica desenvolupa un gran treball en favor de la cultura popular brasilera, presentant arreu del món un ampli repertori de danses i cançons originàries de les festes tradicionals de l'estat de Maranhão, en particular el Tambor de Crioula, Bumba meu Boi, Boizinho Barrica i el grup de carnaval anomenat Bicho Terra.

Amb les seves danses, vestuaris diferents i composicions musicals, ha representat el Brasil en diverses exposicions mundials. Acompanyaran a l'actuació d'aquesta formació l'esbart Som Riu d'Or i els Geganters i Grallers de Sant Fruitós de Bages. El municipi va recuperar la seva participació en aquestes jornades l'any passat, amb l'actuació de la formació de l'Equador Sentimiento Andino Internacional Humano Artístico "Saihua".

Les Jornades Internacionals Folklòriques van néixer l'any 1972 amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i per donar a conèixer a Catalunya el folklore d'altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals. Enguany participen en aquestes jornades, a banda de les formacions catalanes, Bulgària, Kenya, Mèxic, Romania i Brasil.

Arxivat a: SANT FRUITOS   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]