La pàgina web formabages.cat incorpora un nou recomanador pioner
L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages millora l’experiència de les persones usuàries de la pàgina web que engloba tota l’oferta formativa del territori.
La pàgina web formabages.cat incorpora un nou recomanador pioner.

BAGES / Redacció/Sergi Vàzquez   
03/09/2022 13:27
Coincidint amb l’inici de curs, l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i la Taula de la Formació del Bages incorporen novetats a la pàgina web formabages.cat, eina de referència per consultar tota l’oferta formativa i de cursos a la comarca. Entre les novetats més destacades per millorar l’experiència de les persones usuàries destaca un recomanador de cursos i de formació pioner que guia els visitants a partir del seu nivell d’estudis i dels àmbits d’interès de cada persona.

La consellera de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural, Cristina Fabregat Sintes, explica que “aquesta nova funcionalitat permet millorar l'orientació i la tria educativa per a qualsevol usuari que vulgui millorar o avançar en el seu currículum acadèmic (des de persones sense estudis fins a titulats universitaris)”. Destaca l’agilitat d’una eina “en què només cal seleccionar el nivell d'estudis de partida, el tipus de formació que es vol cursar, els àmbits d'interès (inclou totes les famílies professionals) i el resultat de cerca seran tots els cursos disponibles al Bages, geolocalitzats i ajustats a aquesta tria inicial de la persona”.

Nova imatge i geolocalització

La pàgina web també estrena una nova imatge per fer més àgil, atractiva i intuïtiva una eina molt útil accedir a tota la informació educativa i poder millorar la formació i les competències professionals de tota la població. En paral·lel, també incorpora un geolocalitzador de tots els cursos i centres de formació a través d’un visor cartogràfic des de la portada on es podrà accedir a cada curs de manera directa.

Enllaç a pàgines d’interès

La pàgina web formabages.cat compta amb nombrosos enllaços a adreces d’altres serveis i institucions referents en matèria de formació com poden ser la Fira de l’Estudiant de la Catalunya Central, l’accés al tràmit online d'acreditació de competències professionals que està obert els 365 dies de l'any i que és molt útil per a persones treballadores en actiu, el lloc web oficial Oferta FPCAT 365, amb l'oferta formativa d'FP de tot el territori català, i la pàgina web del pla doctorats industrials que permet apropar recerca i universitat a l'empresa mitjançant tesis doctorals aplicades a la indústria. Finalment, la pàgina web compta amb un apartat de publicacions renovat en què es poden consultar els informes, estudis i publicacions relacionades amb la formació, tant en l’àmbit comarcal com del conjunt de Catalunya, l’Estat i la Unió Europea.

Arxivat a: CONSELL COMARCAL DEL BAGES  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]