Tomàquets farcits de carn
Els tomàquets farcits de carn són un plat molt nutritiu.
Tomàquets farcits de carn.

LES PROPOSTES D'OCI / AMIC - Redacció  
20/08/2022 14:49
Saborós i ideal per als menjars amb amics i familiars, ja que a part d'estar boníssims, ens faran quedar sempre molt bé.

Ingredients (4 persones)
- 1 tomàquet gran per persona
- 2 cebes
- 2 grans d'all
- 500 g de carn picada (de vedella, porc o mixta, segons el gust).
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Julivert
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- Sucre (per a contrarestar l'acidesa del tomàquet)
- Herbes aromàtiques (orenga i romaní)
- Formatge ratllat

Preparació:
El primer que farem serà rentar bé els tomàquets, tallar-los la tapa i buidar-los bé per dins. Rebutjarem la part central més dura i les llavors i reservarem la polpa. Salarem per dins. A continuació, rentarem també els pebrots, la ceba, l'all i el julivert i ho trossejarem tot, tan petit com ens sigui possible.

Posarem oli en una paella per a fregir les verdures i la carn, salpebrant al gust. Més o menys a la meitat de la cocció, afegirem la polpa del tomàquet i el sucre, i deixarem sofregir a foc lent, uns 15 minuts més. Mentrestant, podem anar preescalfant el forn a 180 °C. Quan el sofregit estigui llest, farcirem els tomàquets, empolvorarem el formatge per sobre i els portarem a gratinar durant aproximadament uns 5 minuts.

Arxivat a: TOMAQUETS  



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El BAXI Manresa ensopega a la BCL davant el Limoges
Ja es pot votar per al premi del públic al Concurs d'Aparadors de Nadal de Manresa
La DO Pla de Bages portarà el seu vi a la Festa del Vi Novell
Codis de geolocalització per a les 258 masies del Vinyet
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]