L'Ajuntament de Manresa inicia la venda del marxandatge de Festa Major i el repartiment del programa a totes les cases
Ja es poden comprar les samarretes, els ventalls i les bosses de Festa Major, que reprodueixen la imatge del cartell d’enguany, protagonitzat pel Boc. El marxandatge es pot comprar a l’Oficina de Turisme de Manresa, situada a la plaça Major. Pel que fa al programa, se n’han editat 45.000 per fer-lo arribar a totes les cases i racons de la ciutat.
La Festa Major de Manresa tindrà marxandatge propi.Foto: AJM

MANRESA / Redacció/ Sergi Vázquez  
11/08/2022 11:53
La Festa Major de Manresa 2022 ja és a tocar i, per primera vegada, tindrà marxandatge propi: samarretes (de talla infantil i de talla d’adults), bosses i ventalls de fusta, que incorporen la imatge del cartell d’enguany, protagonitzada pel Boc. Es podran adquirir a partir d’avui a l’Oficina de Turisme de Manresa, situada a la plaça Major (horari de dilluns a dijous de 10 a 18 h, i divendres i dissabtes de 10 a 19 h).

Les samarretes tenen un preu de 10 euros (adult) i de 8 euros (infantil), mentre que els ventalls surten a la venda a un preu de 7 euros i les bosses a 5 euros. També hi ha la possibilitat de fer packs, que surten més econòmics. El pack de samarreta d’adult, bossa i ventall es pot comprar a 20 euros, mentre que el pack de samarreta infantil, bossa i ventall es pot comprar a 18 euros.

També aquesta setmana, s’ha iniciat el repartiment del programa a les bústies de la ciutat. En total, se’n repartiran 45.000. La campanya de comunicació per donar a conèixer la festa a tota la ciutadania es completa amb la penjada de banderoles, la instal·lació de mupis, la difusió per xarxes socials i la inserció de publicitat als mitjans de comunicació.


La Festa recupera el format habitual

Tal com es va anunciar a finals de juny, la Festa Major de Manresa recupera enguany els seus actes més tradicionals.

Arxivat a: FESTA MAJOR MANRESA 2022 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Actuacions especials de mobilitat per la Diada de Sant Jordi a Manresa
La 7a Fira de l’Ocupació del Bages torna amb 24 empreses i més de 200 ofertes de feina
El Consell de la Gent Gran de Solsona busca fotos, vestits i altres elements
L'Hospital de Berga repartirà contes per Sant Jordi als infants
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]