Santpedor acomiada demà l'Estiu Jove amb el concert de Lildami i els tres grups finalistes del Concurs de Música Jove
Aquest divendres Santpedor clourà les activitats de l'Estiu Jove 2022 amb el Concert Jove, a partir de les 20h a Cal Llovet. Hi participaran els tres grups finalistes del 10è Concurs de Música Jove de Santpedor i el raper terrassenc Lildami serà l'encarregat de tancar la nit. L'entrada és gratuïta.
Santpedor acomiada demà l'Estiu Jove.

SANTPEDOR / Redacció/ Sergi Vázquez  
29/07/2022 11:22
Sharp (rock-metal), Fracàs (punk-indie en català) i Atzavara (rock-reggae-ska-punk) son les formacions finalistes escollides pel jurat. Provenen de diferents punts del territori català (Pallejà, Girona i Terres de Lleida) i tots ells estan formats per joves menors de 30 anys.  A banda de la possibilitat de tocar al concert jove de Santpedor, els tres grups opten al primer premi, valorat en 500€, i al segon i tercer premi, valorat en 250€. L'ordre dels guanyadors s'anunciarà el mateix dia al finalitzar el concert jove després del recompte de votacions del públic assistent al concert.

Cloenda de l'Estiu Jove 2022
El Casal de joves Lokal de la Vila de Santpedor ha programat un any més un juliol ple d'activitats esportives i de lleure dirigides al col·lectiu jove. En total s'han programat una vintena de propostes i han tingut molt bona rebuda, amb uns 250 participants.

En destaquen el paintball, els tornejos de futbol, el volei, la gimcana, l'humor amarillo, el bubble football o tallers de cuina, entre moltes d'altres. L'objectiu de la programació de l'Estiu Jove és potenciar el lleure inclusiu i accessible entre el jovent del poble.

Arxivat a: SANTPEDOR   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]