El cupó de l'ONCE recorda els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa
Les butlletes del sorteig del proper 28 de juliol seran protagonitzades per la commemoració de Manresa 2022. Aquest matí, responsables de l’ONCE han entregat a l’alcalde de la ciutat una imatge emmarcada del cupó.
L'alcalde de la ciutat, Marc Aloy i Guàrdia, ha rebut aquest matí una imatge emmarcada del cupó, de mans del delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí, i de la directora de l’agència de l’ONCE a Manresa, Maite Siles.

MANRESA / Redacció  
27/07/2022 17:03
La commemoració dels 500 anys de l'arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa serà la protagonista del cupó de l’ONCE del proper dijous 28 de juliol. D’aquesta manera, aquest dia cinc milions de cupons difondran arreu de l’estat l’efemèride i el nom de Manresa, que durant aquest any celebra l’esdeveniment amb diferents actes, agrupats amb el nom de Manresa 2022 Transforma.

L'alcalde de la ciutat, Marc Aloy i Guàrdia, ha rebut aquest  una imatge emmarcada del cupó, de mans del delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí, i de la directora de l’agència de l’ONCE a Manresa, Maite Siles.

Manresa 2022 Transforma commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa, de camí en el seu pelegrinatge cap a Jerusalem. Ignasi va estar-se prop d’un any a la ciutat, s’hi va inspirar per a escriure els ‘Exercicis Espirituals’ i hi va tenir una experiència reveladora, que va marcar la seva vida i el va dur a fundar la Companyia de Jesús.

Per això, Manresa és considerada ciutat bressol de l’orde jesuïta. Tant és així que molts centres jesuïtes arreu del món duen el nom de Manresa. La commemoració —de relleu mundial— permet reivindicar i potenciar el llegat patrimonial de Manresa i consolidar el seu paper com a final del Camí Ignasià. La Cova Sant Ignasi de Manresa és el lloc fundacional per a la pràctica dels Exercicis Espirituals.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'organització, 2.500 dels quals a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

El cupó diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Arxivat a: MANRESA   SANT IGNASI   MANRESA 2022 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]