El Col·legi d’Arquitectes organitza una nova edició d'aquest cicle d’activitats culturals
Dijous, 21 de juliol tornen les activitats culturals d’estiu a la Casa Lluvià. Es reprèn L’Hora del Pati amb una jornada sobre arquitectura, gastronomia i música, en el marc del pati de la Casa Lluvià seu de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
El Col·legi d’Arquitectes organitza una nova edició d'aquest cicle d’activitats culturals. Foto: Jordi Preñanosa

ACTUALITAT / Redacció/Sergi Vàzquez   
19/07/2022 09:23
El programa inclou a les 19.30 la xerrada “Noves formes d’habitar per assolir una ciutat més social i sostenible”, l’experiència i obra de Peris+Toral arquitectes. Des del seu despatx de Barcelona retroalimenten la pràctica amb una investigació continuada en els àmbits de l'habitatge públic col·lectiu i l'espai urbà, sota una línia de pensament que situa l'individu com a centre de l'acció i l'arquitecte com a agent social.

Marta Peris i José Toral suggereixen escenaris en què l'usuari pren el relleu d'habitar i aspiren a replantejar els estàndards del programa per donar resposta a les maneres d'habitar que la societat necessita a cada moment. La seva obra 84 habitatges socials a Cornellà ha obtingut el reconeixement en alguns dels més prestigiosos premis d’arquitectura, guanyadora dels premis MAPEI a l'Arquitectura Sostenible 2021, finalista al Premi Mies Van Der Rohe 2022, Premio Europeo di Architettura MATILDE BAFFA UGO RIVOLTA 2021, 2021 Gold Award BEST ARCHITECTS 22, i molts d'altres. També han obtingut reconeixements per molts altres projectes: 105 Habitatges socials per gent gran a les Glòries, 54 Habitatges a Bon Pastor, Punt d’informació a les Glòries, 36 habitatges per joves a Can Caralleu, entre altres. El programa segueix amb una degustació de vins D.O. Pla de Bages, a les 21.00 h. amb un preu de 5 euros.

Cal reserva prèvia per aquesta activitat al correu manresa@coac.cat. I s’acabarà la jornada a les 21.30 h amb el concert de Bilz, un grup musical influenciat per bandes com Postmodern Jukebox i Scary Pockets, que versiona cançons de diferents gèneres i les converteix a d’altres estils musicals com el funky, jazz i swing entre d’altres. Formen el grup: Marina López, veu, Anna Mariscal, teclat, Joan Fons, guitarra elèctrica, trompeta i veus, Albert Sancristòfol, baix elèctric i Eduard Puigrodon, bateria i veus. El concert és obert i gratuït. De 17.30 a 20.30 es podrà visita l’exposició 5 elements, del Taller de Fotografia del Centre Penitenciari Lledoners, a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià.

Arxivat a: HORA DEL PATI   COAC 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]