Casals Estiu 30 anys experiència lleure educatiu
Els infants faran de detectius a l’Agència Internacional de Detectius Actius i els joves participaran de diverses activitats esportives i d’enginy.
Casals Estiu 30 anys experiència lleure educatiu.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció/Sergi Vàzquez   
29/06/2022 21:48
El CAE Manresa i Fundació La Xarranca celebren 30 anys d’experiència en l'organització de casals, colònies i altres activitats d'estiu de lleure educatiu amb una cançó que han creat des de l’àrea de serveis de La Xarranca amb producció, enregistraments i mescla d’Àngel Guilanyà.

La cançó acompanyarà els 300 infants que participaran als Casals d’Estiu que organitza el CAE - Fundació La Xarranca en les 7 activitats que es fan en diferents municipis de la comarca del Bages com són Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa.

Podeu escoltar la cançó aquí: https://www.youtube.com/watch?v=X_82ycxNn2c

Casals d’Estiu per a Infants

L´agència de detectius anomenada AIDA (Agència Internacional de Detectius Actius) té un encàrrec per vosaltres, confia que la vostra valentia, curiositat i tenacitat els ajudi a desentrellar tots els conflictes apareguts en diferents parts del món i que han arribat a la bústia de la nostra agència. Al llarg de les setmanes els nens i nenes hauran d´esbrinar i buscar solucions a diferents casos de persones que necessiten la nostra ajuda, serem capaços de trobar la resposta a totes les preguntes?

Activitats d’Estiu per a Joves

L’àrea de Joves del CAE Manresa ha organitzat unes setmanes d’estiu plenes d’activitats per a 70 joves de Manresa i Vacarisses. No hi faltaran les nits de bivac, l’excursió a Illa Fantasia i les descobertes pels municipis. Les activitats també engloben escape rooms, activitats d’escalada, esports i piscina.

Arxivat a: CASALS D'ESTIU   CAE 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Alumnat d'Infermeria i d CFGS d’Administració i Finances treballen les competències de cada professió
El Consell Comarcal del Bages presenta l’estudi de disponibilitat d’aigua a la comarca
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]