Coliflor amb safrà
La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix.
Coliflor.

LES PROPOSTES D'OCI / Eva Remolina / AMIC  
11/06/2022 19:14
Aquesta recepta és senzilla, econòmica i farà que vegis aquesta verdura des d'una altra perspectiva, la qual segurament, et sorprendrà.

Ingredients:

- 1 coliflor
- 1 ceba.
- 50 g de formatge ratllat.
- Brins de safrà.
- Oli.
- Sal.

Per a l'arrebossat: farina i 1 ou.

Preparació:

- Rentarem la coliflor i la tallarem en rams. - En una olla amb aigua i sal, bullirem la coliflor durant uns 10 o 15 minuts. - Acabada la cocció, colarem (reservant el brou), arrebossarem i fregirem. - Quan la coliflor estigui daurada per tots dos costats, la reservarem. Mentrestant, rentarem i pelarem la ceba i la tallarem en làmines o en daus, al gust de cadascú.

- En una paella, fregirem la ceba fins que estigui escalfada, moment en el qual afegirem el safrà i remourem. - A continuació, posarem una cullerada de farina, el formatge ratllat i el brou que va sobrar de la cocció de la coliflor. - Remourem tot i cuinarem a foc lent durant uns 20 minuts. - Servirem tal qual, o triturarem la salsa.

Arxivat a: COLIFLOR AMB SAFRA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El BAXI Manresa ensopega a la BCL davant el Limoges
Ja es pot votar per al premi del públic al Concurs d'Aparadors de Nadal de Manresa
La DO Pla de Bages portarà el seu vi a la Festa del Vi Novell
Codis de geolocalització per a les 258 masies del Vinyet
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]