Revisions especials per identificar l'ADN d'excrements canins
L'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener porten a terme revisions periòdiques especials a la via pública per identificar l’ADN d’excrements canins que no hagin estat recollits. Aquestes actuacions són a càrrec de l’agent cívic de la Mancomunitat, amb el suport de la Policia Local i del servei de neteja viària.
Revisions especials per identificar l'ADN d'excrements canins. Foto: AJS

SÚRIA / Redacció/Sergi Vàzquez  
28/05/2022 12:35
L'Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener fan revisions especials per 4L'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener porten a terme revisions periòdiques especials a la via pública per identificar l’ADN d’excrements canins que no hagin estat recollits. Aquestes actuacions són a càrrec de l’agent cívic de la Mancomunitat, amb el suport de la Policia Local i del servei de neteja viària. 
 
Els recorreguts es defineixen a partir de les problemàtiques que hagin estat detectades en els diferents barris de la vila.
L’actual Ordenança Municipal de protecció, control i tinença d’animals estableix que les persones propietàries de gossos poden ser sancionats amb multes a partir de 100 euros si no recullen els excrements dels espais públics o privats d’ús públic. En cas de reincidència, la sanció pot superar els 400 euros.
 
També s’aplica aquest mateix règim de sancions per dipositar les defecacions dels animals fora dels llocs destinats a aquesta finalitat, o per deixar-los orinar en façanes d’edificis i mobiliari urbà. Cal portar sempre una ampolla o envàs per a la neteja de l’orina. Súria compta amb papereres especials per a excrements de gossos al centre urbà i a diferents barris de la vila. Els excrements d’animals també es poden llançar als contenidors de rebuig.

Arxivat a: ADN   SÚRIA  BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]