Espaguetis negres "frutti di mare"
Presentem una recepta nutritiva, saborosa i que ens farà quedar molt bé quan tinguem convidats a casa.
Espaguetis negres "frutti di mare".

LES PROPOSTES D'OCI / Eva Remolina / AMIC   
15/05/2022 16:56
A més, és molt fàcil de fer. Aquests són els ingredients que necessitem:

Quantitats per a 2 persones:
-250 g d'espaguetis negres a la sípia
- 1 calamar
- 250 g de llagostins
- 200 g de musclos
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 1 caiena
- oli i sal.

Preparació:

El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint. Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena. Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.

Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente". Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors. Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.

Arxivat a: ESPAGUETIS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



La mostra final del projecte Bots pel Canvi tindrà lloc el pròxim 9 de juliol a la plaça Sant Domènec
Exposició "Camins d'aigua", de l'artista Yolanda Urango
El consistori cardoní atorga un ajut de 7.000 euros a la UBIC
La campanya Impensables difon nou material al Solsonès
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]