A més, és molt fàcil de fer. Aquests són els ingredients que necessitem:
Quantitats per a 2 persones: -250 g d'espaguetis negres a la sípia - 1 calamar - 250 g de llagostins - 200 g de musclos - 1 ceba - 3 grans d'all - 1 pebrot verd - 1 caiena - oli i sal.
Preparació:
El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint. Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena. Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.
Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente". Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors. Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir. |