La companyia d ‘El llop’ de TV3 arriba aquest divendres al Kursaal
Un muntatge dirigit per Àngel Llàcer i Enric Cambray.
La companyia d ‘El llop’ de TV3 arriba aquest divendres al Kursaal.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
27/04/2022 15:18
El teatre Kursaal acollirà aquest divendres, 29 d’abril a les 18 i a les 20:30 h, dues funcions de ‘Terra baixa’, el clàssic d’Àngel Guimerà que interpreta la companyia formada arran del programa de TV3 ‘El llop’, dirigit per Àngel Llàcer i Enric Cambray. Les entrades per a les dues sessions estan exhaurides des de fa setmanes.

Després de rebre més de 1.500 candidatures, fer 250 càstings a Cervera, Valls, al Kursaal de Manresa i Olot i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, es va crear la companyia de ‘Terra Baixa’ que, sota la direcció d’Àngel Llàcer, interpretarà el clàssic de Guimerà en un format modern, fresc i passional. Ambientat en un ressort en ple segle XXI, l’espectacle representa l’emblemàtica història de Marta i Manelic en una proposta propera i desenfadada que acosta l’espectador a una de les grans narracions teatrals de la cultura catalana. La companyia de ‘Terra baixa’ està formada per Toni Aguilar, Marc Andreu, Pep Carpena, Jordi Ferragut, Àlecs Guixà, Blanca Lasobras, Roser Martínez, Daniel Masalles, Alexandra Olmo, Tuni Salvadó, Alba Segarra.

‘El Llop’ és un programa d’entreteniment televisiu que reivindica el teatre amateur. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, alhora, la figura d’Àngel Guimerà, de ‘Terra Baixa’, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

Arxivat a: KURSAAL   TEATRE   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El Tast de Jocs del CAE acull prop de 1.700 persones en la seva 14a edició
Les Portes Obertes a UManresa s'amplien per donar més opcions de conèixer la Universitat
Els projectes del Servei Educatiu del Kursaal amb 6 funcions de ‘Cantaxics’
Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]