Manel Camp, acompanyat d’algunes de les grans veus del país, farà diumenge un concert
Hi prendran part de Quico Pi de la Serra, Marina Rossell, Lídia Pujol, Miquel Gil, Lucrecia, Lloll Bertran... i fins a una vintena d’artistes.
Manel Camp, acompanyat d’algunes de les grans veus del país, farà diumenge un concert.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
22/04/2022 21:29
La sala gran del Kursaal acollirà aquest proper diumenge, 24 d’abril (18 h), un concert únic; un homenatge-tribut del compositor i pianista manresà Manel Camp a les grans veus del país amb molts dels seus protagonistes com a convidats d’excepció. A la llista de convidats hi ha confirmats Quico Pi de la Serra, Marina Rossell, Lloll Bertran i Celdoni Fonoll, Miquel Pujadó, Lídia Pujol, Miquel Gil, Factoria Mascaró, Marco Mezquida, Marcel Gros, Lucrecia, Antoni Parera Fons, Joan Isaac, Montse Circuns, Pep Picas i Celeste Alias; a més a més dels músics que habitualment acompanyen Manel Camp: Jordi Camp, Lluís Ribalta, Matthew Simon i Horacio Fumero.

La periodista manresana Núria Bacardit serà la presentadora d’aquest concert especial, en què es podrà escoltar un repertori molt variat, des de peces pròpies de Manel Camp o versions, a poemes musicats. També hi haurà audiovisuals que acompanyaran el concert i moments per al record, especialment per als músics Pau Riba i Ramon Muntaner, traspassats en els darrers mesos. Aquest concert és a la recta final del projecte ‘De Minorisa a Carst’ que va començar el 24 d’abril del 2021 i durant un any ha portat Manel Camp a celebrar els seus 75 anys fent dotzena de concerts arreu del territori.

Les entrades per assistir a aquesta gran trobada de la Cançó Catalana tenen un preu de 20€ (18€ Majors de 65 anys i 15€ menors de 30 anys, Escoles de Música i Carnet Galliner) i es poden comprar a la web del teatre Kursaal www.kursaal.cat i a les taquilles, de dimarts a dissabte, d’11 a 13 h i de 18 a 20h.

Arxivat a: KURSAAL   TEATRE   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]