Una cistella de Thomasson porta el BAXI Manresa a la Final Four de Bilbao
Els bagencs derroten per segon cop l'Unicaja, aquest cop en un final no apte per a cardíacs, i lluitaran pel títol de la Basketball Champions League del 6 al 8 de maig.
Una cistella de Thomasson porta el BAXI Manresa a la Final Four de Bilbao.

ESPORTS / Redaccio/ Sergi Vazquez  
13/04/2022 06:16
El BAXI Manresa segueix fent història aquesta temporada. Després de la classificació per la Copa del Rei de Granada i de les victòries a les pistes del Barça i el Madrid, els bagencs van obtenir el bitllet per a una nova fase final, la de la Basketball Champions League, que es durà a terme a Bilbao del 6 al 8 de maig. Ho van fer derrotant per segon cop l'Unicaja (89-91), aquesta vegada després d'un frec a frec final decidit per una cistella de Thomasson al darrer segon. 

Els jugadors de Pedro Martínez van tornar a fer un bon inici i van començar manant en el marcador i amb una idea clara de joc. No obstant, els locals van apujar l'agressivitat defensiva i van capgirar l'electrònic gràcies a una cistella de Kravic (23-22). En el segon quart, uns bagencs encertats es van mostrar superiors i, liderats per Moneke, van obrir una escletxa de vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (42-50).

Tornant dels vestidors, els homes d'Ibon Navarro van fer un pas endavant i no van deixar que els visitants trenquessin el partit i l'eliminatòria. Al final del tercer quart, els manresans gaudien de quatre punts de renda (65-69). Per tant, tot per decidir en els deu darrers minuts. 

En aquests, els malaguenys estaven disposats a forçar el tercer partit al Congost i van posar-se vuit punts per sobre gràcies a un parcial de 14-0. Tot i això, els bagencs no es van posar nerviosos i van aconseguir arribar a un final igualat en el qual els triples de Maye i Francisco i, sobretot, la cistella de Thomasson, van fer esclatar d'alegria els aficionats del BAXI Manresa. L'equip no tindrà massa temps per a celebracions, el calendari no dóna descansos. I és que dijous a partir de les 18:00 els de Pedro Martínez visiten la complicada pista del Río Breogán.

Arxivat a: BAXI MANRESA   BASQUET   ESPORTS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]