La Gala del Premi Simeó Selga donarà inici a una campanya solidària amb els refugiats ucraïnesos
El Rotary Club de Manresa Bages i l’Associació Amics de la Unesco de Manresa posaran a la venda samarretes solidàries.
La Gala del Premi Simeó Selga donarà inici a una campanya solidària amb els refugiats ucraïnesos.

SOCIETAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
25/03/2022 14:34
La Gala del Premi Simeó Selga, que se celebrarà diumenge 3 d’abril, donarà el tret de sortida a una campanya solidària impulsada pel Rotary Club de Manresa-Bages i l’Associació Amics de la Unesco de Manresa que, sota el lema #NensiNenesxlaPau, és en benefici de les persones desplaçades pel conflicte bèl·lic a Ucraïna. L’objectiu és aconseguir recursos econòmics que es destinaran als projectes d’acollida de refugiats que hi ha al Bages.

El dia de la Gala es posaran a la venda unes samarretes que s’han dissenyat expressament per a aquesta campanya. Porten estampada una il·lustració obra d’Eduard Sisquella en què s’hi veuen infants i joves escrivint la paraula pau. De moment, es posaran 400 samarretes a la venda. La intenció és, més endavant, establir una col·laboració amb les escoles de la ciutat ja que l’objectiu és també conscienciar i sensibilitzar els infants i joves sobre la pau.

Un espectacle únic

Després d’un parèntesi obligat de dos anys a causa de la pandèmia, el Rotary Club de Manresa-Bages torna a celebrar la Gala del Premi Simeó Selga, que enguany arriba a la tercera edició amb l’espectacle Cançons de pel·lícula, que tindrà de protagonista la música de cinema i l’humor i que s’ha creat expressament per a l’ocasió.

L’entitat ha apostat per dos músics del territori de gran prestigi com són Mireia Pintó, mezzosoprano amb una intensa carrera operística, i Manel Camp, pianista i compositor especialista en música moderna i jazz, que actuaran plegats per oferir un atractiu programa dedicat a Broadway. Els acompanyarà Ivan Labanda, artista multidisciplinari conegut sobretot per la seva participació en el programa de TV3 Polònia i en diversos espectacles musicals, que posarà el toc d’humor i també musical en la gala. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Kursaal o través de la pàgina web del Teatre Kursaal a un preu de 25 euros.

Compromís social

La tercera Gala del Premi Simeó Selga continua amb una clara vocació benèfica i de compromís social. En el decurs de l’esdeveniment es lliurarà el 20è Premi Simeó Selga a Bé Comú i La Codornella, cooperatives manresanes que han guanyat el guardó per al projecte Llums a l’ombra, proposta que vincula art, inclusió social i reciclatge al Centre Històric de Manresa.

El premi està dotat amb 6.000 euros, que es financen amb la col·laboració de diferents empreses i entitats i també els beneficis derivats de la gala, amb la qual es ret homenatge al pediatre i activista manresà Simeó Selga. El Rotary Club de Manresa-Bages va apostar el 2019 per donar un nou format al Concert de Reis i celebrar la primera edició de la Gala Simeó Selga, que va ser tot un èxit i que per aquest motiu ha tingut continuïtat.

Arxivat a: PREMI SIMEÓ SELGA   ROTARY CLUB 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]