Acord de col·laboració entre l'Associació Manresa de Festa i Guixés Energia
Sota el lema “il·luminem Manresa” Guixés Energia reafirma amb aquest acord el seu compromís amb la ciutat per promoure els actes culturals d’aquesta edició.
Acord de col·laboració entre l'Associació Manresa de Festa i Guixés Energia. Foto: AJM

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
18/02/2022 13:17
L’Ajuntament de Manresa ha acollit la signatura del contracte de patrocini entre l’Associació Manresa de Festa i l’empresa Guixés Energia, a través del qual l’empresa elèctrica manifesta el seu interès en col·laborar amb l’Associació Manresa de Festa per a celebració dels actes de la Festa de la Llum 2022.

L’acte de signatura ha anat a càrrec de Marta Peidro Serra, apoderada en nom i representació d’Elèctrica de Guixés Energia S.L., i de Joan Orriols Padrós, president de l’Associació Manresa de Festa. Hi ha assistit també l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Cultura i Festes, de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols.

En el marc d’aquest acord, Guixés Energia es compromet a col·laborar en el finançament de l'acte del dia 21 de febrer (Acció 21 21 22 – Sortim als balcons!), fent front a les despeses generades pels dotze punts amb bateries per omplir de llum el cel de Manresa, i també en la proposta Jardins de Llum, el festival d’art efímer entorn de la llum i l’aigua, que tindrà lloc aquest cap de setmana, 19 i 20 de febrer, al Centre Històric de Manresa. 

Arxivat a: FESTES DE LA LLUM 2022   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]