Filferro Trio actuarà aquest dijous a la Sala Petita del Kursaal
Encara queden algunes entrades per poder escoltar en directe ”El lladre de paraules que robava per alimentar els seus símbols”.
Filferro Trio actuarà aquest dijous a la Sala Petita del Kursaal.

MÚSICA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
16/02/2022 15:11
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 17 de febrer a les 19 h, el concert del grup Filferro. El trio del Bages i l’Anoia presenta el seu últim àlbum ‘El lladre de paraules que robava per alimentar els seus símbols’ amb versions de cançons de Metallica, Simon & Garfunkel i grans èxits de la música moderna com ‘Hallelujah’ de Leonard Cohen interpretades en català.

La banda, integrada per Oriol Mercader (veu principal), Gerard Serratroy i Jordi Repullès (guitarra i cors) va començar amb les seves versions a través de la plataforma de youtube, i a partir d’aquí no van trigar a fer un salt els escenaris, on han tocat per tota la geografia catalana durant els darrers anys. Dijous tornaran al Kursaal en un concert ple de sorpreses i convidats.

Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l’ús de mascareta durant tota la funció. Les entrades per al concert de dijous tenen un preu de 12€, però durant aquesta setmana es poden comprar al preu especial de 6€ amb la promoció d’aniversari dels 15 anys del Kursaal. Es poden comprar a les taquilles del teatre (matins d’11 h a 13 h i tardes de 18 h a 20 h) i per internet a www.kursaaal.cat.

Arxivat a: FILFERRO   KURSAAL   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]