Dues noves gestories amb el segell Aquí Assessorem l'Economia Social a la Catalunya Central
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central augmenta el nombre d'empreses formades en acompanyament i assessorament de projectes d'economia social i solidària.
Dues noves gestories amb el segell Aquí Assessorem l'Economia Social a la Catalunya Central.

CATALUNYA CENTRAL / Redaccio/ Sergi Vazquez  
26/01/2022 14:43
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central ha entregat el segell Aquí Assessorem l'Economia Social a les gestories Rojas Donada de Manresa i Biols de Solsona. El segell acredita a les empreses prescriptores que han seguit una formació específica en acompanyament i assessorament de projectes cooperatius i d'economia social i solidària, coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i hi treballa en xarxa. Amb aquestes recents incorporacions, actualment hi ha un total de 13 gestories especialitzades a la Catalunya Central.

El segell està validat per les organitzacions del teixit cooperatiu, compta amb el reconeixement de les administracions públiques adherides i amb el suport de la Direcció General d'Economia Social i el Tercer Sector (Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya). Pel que fa a l'Ateneu Cooperatiu, un dels seus eixos d'acció es basa en facilitar eines, recursos i suport necessari per a la creació i transformació en cooperatives en l'àmbit de les assessories, gestories i consultories.

Arxivat a: ATENEU COOPERATIU   CATALUNYA CENTRAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]