Camins de la Séquia es presenta a FITUR
La proposta turística del Parc de la Séquia per convertir el canal en un exemple de senderisme cultural, tranquil i que promociona el producte de proximitat i de temporada, es va presentar divendres a la principal fira de turisme de l’estat.
Camins de la Séquia es presenta a FITUR.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
26/01/2022 11:18
El passat 2021 es va crear un nou producte turístic pensat per públic adult, familiar i sènior. Treballat especialment per a aquells que volen gaudir d’un entorn natural únic recorrent 35km en dues o tres etapes des de Balsareny fins a Manresa, tot descobrint els municipis per on passa el canal. Aquests paquets turístics inclouen allotjament amb mitja pensió i tota una sèrie de serveis com assegurança d’accident, telèfon de contacte 24 hores, servei de recollida d’equipatge i transport, llibre de ruta i serveis complementaris com ara tastos de vins, servei de guiatge i experiències ofertes per altres agents locals.

La directora de la Fundació, Laia Muns, i el director del Museu de la Tècnica, Eudald Serra, van ser els encarregats de presentar la proposta a l’estand de Caminos Naturales, organisme depenent del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, i que fa difusió d’aquesta xarxa de camins distribuïda per tot l’estat.

Des de la seva creació l’any 2006, el Parc de la Séquia ha treballat per divulgar sobre el patrimoni cultural i natural de l’entorn del canal, principalment a nivell educatiu i gestionant els equipaments que expliquen aquest patrimoni; el Museu de la Tècnica de Manresa, el Centre de l’Aigua de Can Font, l’Infoséquia al Parc de l’Agulla i la Casa de la Culla.

Arxivat a: CAMINS DE LA SÉQUIA   PARC DE LA SÉQUIA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]