Així es decora un pis per a posar-lo per a llogar
Opta per una decoració neutra, adaptada a tots els inquilins.
Opta per una decoració neutra, adaptada a tots els inquilins.

TENDÈNCIES / vivirhogar.republica.com / AMIC   
16/01/2022 20:24
Per a decorar un pis i llogar-lo has d'optar per un estil minimalista, amb pocs mobles i on entre bé la llum. Això sí, també has de tenir una decoració concorde, cuidar els petits detalls i tractar que sembli modern Una bona manera de rendibilitzar un pis buit és llogar-lo a un bon preu. Per a fer-ho, necessites fer unes bones fotos del pis, mostrant-lo com un bon lloc per a viure, per evitar que no es lloguen a un preu molt elevat a causa d'errors de decoració.

El primer és que les llums ho són tot. Una bona llum, tant natural com artificial, li donarà amplitud a l'espai. Per a això, opta per tons blancs, per miralls i per finestres amb poques cortines i estors. És millor tenir un estil de decoració minimalista, amb els objectes justos i necessaris. Aquesta decoració farà que el pis sembli més gran i la gent estigui disposada a pagar més diners per viure en ell.

A l'hora de la decoració, opta per una decoració neutra, adaptada a tots els inquilins. Això sí, decora totes les estades, ja que una zona poc estètica podria rebaixar el valor de l'immoble. També aposta perquè la decoració sigui atemporal, és a dir, que valgui per a qualsevol època de l'any i moda. D'aquesta manera, el pis sempre estarà llest per a llogar-se, sigui com sigui l'època. A més, és important que el pis estigui en bones condicions, és a dir, ben pintat, sense desperfectes i amb tot en funcionament.

Arxivat a: PIS   LLOGAR 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]