Cardona adapta el recorregut de la cavalcada de Reis
La cavalcada tindrà una parada, al finalitzar, a l’Ajuntament de Cardona amb un parlament dels Reis Mags d’Orient.
Imatge d’arxiu. Foto: AJC

CARDONA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
05/01/2022 13:24

L’Ajuntament de Cardona, amb la col·laboració de l’Agrupament Escoltes Hug Folc i Protecció Civil Cardona, anuncia que la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient recupera el tradicional recorregut itinerant que surt des de la Coromina fins arribar a la Plaça de la Fira, recorrent així carrers i places del municipi.

Enguany, després de les darreres restriccions a causa de la Covid, s’han hagut de modificar alguns punts de la ruta prevista inicialment amb l’objectiu d’evitar grans aglomeracions i assegurar, així, una cavalcada segura. S’allarga, per tant, el recorregut per evitar cues o una concentració de persones. Com a novetat, la cavalcada passarà per primer cop pel Carrer de la Pietat i el barri Nou.

Recorregut actualitzat de la cavalcada

El recorregut previst començarà, a les 18:00 hores, al Carrer Església (a la Coromina) fins al davant de l’Església, on els tres Reis Mags d’Orient faran una breu aturada al Carrer Bisbe Guix. La ruta seguirà per la Raval de Sant Joan, l’Avinguda del Rastrillo, el Carrer Escassany, el Carrer Major, el Carrer Sant Miquel, el Carrer de la Pietat, la Carretera del Miracle (Barri Nou) i fins entrar per la Plaça del Portalet, que finalitzarà a la Plaça de la Fira, a les 19:30 hores –hora aproximada-, on Ses Majestats pujaran al balcó de l’Ajuntament de Cardona per adreçar-se als infants de Cardona.

La Banda de Música de Cardona, amb la col·laboració de Musicant, amenitzarà la cavalcada dels Reis durant part del recorregut. Queden suprimits, per tant, alguns punts de la cavalcada com l’adoració del nen Jesús a l’església de la Coromina, la rebuda del Rei Erodes a l’Avinguda del Rastrillo o la rebuda a la parròquia de Cardona. Amb el suport de la Policia Local i Protecció Civil, els punts de més aglomeracions com la Plaça de la Fira tindran accessos controlats i perimetrats per evitar aglomeracions.


Arxivat a: CAVALCADA DE REIS   CARDONA   BAGES   NADAL 2021-22 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]