Suport a projectes empresarials del Bages
L'acord inclou l'assessorament a les empreses, línies de finançament adequades per fer front a les inversions i jornades especialitzades.
Suport a projectes empresarials del Bages.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
30/12/2021 12:56
CaixaBank i la Cambra de Comerç de Manresa a han signat un acord de col·laboració pel qual l'entitat financera donarà suport al servei d'ajuda de l'entitat cameral a les empreses del Bages per accedir als fons europeus emmarcats dins de el Pla Estatal de Recuperació, transformació i Resiliència 'Espanya pot'.

L'acord signat, que estarà vigent fins a desembre de 2022, ha estat subscrit pel director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, i per la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs, en un acte que ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Manresa.

El text contempla la col·laboració d'ambdues entitats per identificar àrees d'acció prioritàries, alineades amb els objectius de la Unió Europea, per a assessorar les empreses, així com la celebració de jornades específiques. L'acord també recull que es desenvoluparà una contínua interlocució amb l'administració i s'oferirà informació puntual a les empreses pel que fa a les convocatòries d'ajudes autonòmiques o estatals de caràcter genèric o transversal i sobre les novetats més rellevants que es vagin produint en relació amb la gestió dels fons europeus.

Els fons europeus han d'impulsar un canvi en el model productiu en nom d'un creixement sostenible i inclusiu, la transició ecològica i digital, la cohesió social i territorial i la igualtat efectiva. En aquestes inversions, les empreses poden comptar amb les diferents línies de CaixaBank.

Sílvia Gratacòs ha destacat que "des de la Cambra de Comerç de Manresa, gràcies al suport de CaixaBank, volem oferir a tot el teixit productiu del Bages el màxim suport perquè puguin aprofitar al màxim els fons europeus emmarcats en el pla "Espanya pot".

Per la seva banda, el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha assenyalat que "amb aquesta aliança amb la Cambra de Comerç de Manresa reforcem la nostra aposta pel teixit empresarial del Bages, assessorant i donant suport a iniciatives que fomentin la innovació i l'emprenedoria amb l'objectiu compartit entre tots els agents econòmics i empresarials de la comarca de millorar la productivitat i competitivitat de les empreses ". "Des de CaixaBank sumarem la nostra capacitat i experiència amb la intenció que l'efecte positiu de les ajudes sigui encara més gran, tenim la ferma intenció de seguir formant part de la solució a la crisi actual", ha subratllat Masana.

Arxivat a: CAMBRA DE COMERÇ   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]