La formació Kallias Ensemble proposa un viatge a la música folklòrica de Beethoven
‘Beethoven, el cant dels pobles’, un concert dirigit pel pianista manresà Francisco Poyato i els solistes Mireia Tarragó, Helena Ressureiçao, Roger Padullés i Ferran Albrich.
La formació Kallias Ensemble proposa un viatge a la música folklòrica de Beethoven.

CULTURA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
09/12/2021 15:11
El Teatre Conservatori acollirà aquest diumenge, 12 de desembre a les 12h del migdia, el concert ‘Beethoven, el cant dels pobles’, una producció d’AMARESC que vol sumar-se a la commemoració del 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven (1770-1827) donant a conèixer el seu corpus més inèdit, internacional i popular: les seves cançons folklòriques.

‘Beethoven, el cant dels pobles’ és un concert amb un extens repertori de tonades populars de diferents nacions europees compostes en la seva època de maduresa per a diverses veus solistes i acompanyament de piano, violí i violoncel. Petites grans joies d'orfebreria sonora que constitueixen unes de les pàgines més exquisides de la literatura musical d'arrel popular de tots els temps, amb les quals el colossal compositor germànic es passeja de puntetes per tots el racons del vell continent.

Dos-cents anys després de la seva concepció, podrem escoltar per primer cop a casa nostra aquestes delicioses composicions gràcies a la iniciativa d'AMARESC (Amics de la Música i les Arts de la Catalunya Central) i de la formació KALLIAS ENSEMBLE. Dirigit pel prestigiós pianista manresà Francisco Poyato, aquest flamant conjunt integrat per la soprano Mireia Tarragó, la mezzosoprano Helena Ressureiçao, el tenor Roger Padullés i el baríton Ferran Albrich, vol apropar-nos a una nova experiència musical, més espontània, fluïda i vivencial, a partir d'una interpretació que aprofundeix en l'estètica del joc per teixir un discurs vitalista, despullat de convencionalismes i més autènticament emocional. Un propòsit que en la música de Beethoven no podia trobar millor ocasió.

Les entrades per poder gaudir del concert de ‘Beethoven, el cant dels pobles’ tenen un preu de 15€ (10€ majors de 65 anys i amb Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys i Escoles de Música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet a www.kursaal.cat.

Arxivat a: BEETHOVEN   KURSAAL   CULTURA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]