La Cambra de Manresa entrega els seus premis
Les empreses guardonades en aquesta edició 2021 han estat Avinent, Denso Barcelona, La Creadora, Heretat Oller del Mas i Grup d’Avinyó.
La Cambra de Manresa entrega els seus premis.

ACTUALITAT / Redaccio/ Sergi Vazquez  
17/11/2021 14:59
La Cambra de Comerç de Manresa ha lliurat els Premis Cambra a les iniciatives empresarials més destacades del darrer any, en la que ha estat la desena edició d’uns guardons que es van entregar per darrera vegada el febrer del 2019, després de deu anys de parèntesi. Enguany, les empreses guardonades han estat Avinent en la categoria d’Internacionalització, Denso Barcelona en la d’Indústria, La Creadora en la de Comerç, Turisme i Serveis, Heretat Oller del Mas en la d’Urbanisme i Territori i Grup d’Avinyó, que ha rebut el Premi Especial. Pere Casals, president de la Cambra entre els anys 2009 i 2019, ha rebut el Pin d’Or de la institució en reconeixement a la seva tasca al capdavant de la Cambra. L’acte ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent.

Al principi de l’acte s’ha pogut escoltar una conferència de Genís Roca, especialista en internet i digitalització, que ha fet un amè repàs a la història tecnològica recent i en com els diferents dispositius han canviat la nostra manera de treballar i de viure. Roca ha afirmat que estem en l’era de les dades que ens permeten prendre decisions en temps real i que això ens porta cap a la intel·ligència artificial. En l’àmbit empresarial, s’està produïnt un canvi de vendre productes cap a vendre serveis basats en aquestes dades. Segons Roca “el principal repte que tenim al davant no és d’inversió ni tecnològic, sinó cultural”. I ha afirmat que “el control del món passa per controlar el 5G”.

La presidenta de la Cambra, Sílvia Gratacòs, ha destacat l’esforç que han fet totes les empreses per superar la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19, i ha dit que aquests guardons són també “un reconeixement a tot el teixit empresarial del territori”. Gratacòs ha remarcat la feina feta per les Cambres al llarg del darrer any i mig per ajudar les empreses en aquests moments difícils i ha demanat al govern de la Generalitat que vegi les Cambres com un aliat. També ha reclamat que es desencalli la Llei de Cambres per tal que aquestes institucions disposin del finançament necessari per continuar tirant endavant la seva activitat.

Per la seva banda, l’alcalde de Manresa Marc Aloy ha dit que “per al territori és important tenir empreses punteres i transformadores” i ha felicitat la Cambra per la recuperació d’aquests guardons de reconeixement a l’activitat empresarial. El conseller Roger Torrent ha felicitat les empreses premiades en nom del conjunt del govern i s’ha ofert com un aliat per a les empreses i per la Cambra a l’hora de tirar endavant nous projectes. En aquest sentit, ha destacat la importància dels fons europeus Next Generation com a palanca de transformació de l’economia del país.

Arxivat a: CAMBRA DE COMERÇ   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]