Junts per Sant Vicenç vota en contra de les ordenances fiscals
El grup municipal de Junts per Sant Vicenç de Castellet vota en contra de la proposta d'ordenances fiscals del govern tripartit del municipi.
Grup Municipal Junts SVC. Foto: Junts Bages

POLÍTICA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
25/10/2021 15:55
Dani Mauriz, portaveu del grup a l'oposició va explicar al Ple que el vot en contra era per tres motius " per l'increment d'IBI a més de 3.000 immobles per valor de més de 49 € de mitjana de rebut per a cadascun d'ells, per l'eliminació de la bonificació de les terrasses dels bars i restaurants, i per perdre una nova oportunitat de retornar la taxa d'escombraries al valor de 2019". Respecte a l'IBI, Mauriz manifestava que "no té cap sentit que els valors cadastrals totals es redueixin quasi un 20%, i per contra els ingressos de l'Ajuntament s'hagin mantingut". Junts per Sant Vicenç de Castellet tampoc va veure bé que s'eliminés la bonificació de les terrasses, pels bars i restaurants que s'havia introduït durant la pandèmia.

Mauriz en una de les seves intervencions deia que "ara encara no és el moment d'eliminar aquesta bonificació, la pandèmia encara no ha passat, i no sabem si hi haurà algun altre tancament o restricció. Aquest sector prou ha patit durant molts mesos per no seguir-los ajudant" L'únic grup a l'oposició del consistori santvicentí manifestava també, el seu rebuig, pel fet que el govern tripartit perdés una nova oportunitat de retornar la taxa d'escombraries a 2019, just abans de l'increment pràcticament de 10 € que van fer poc després d'accedir al govern. Junts per Sant Vicenç de Castellet creu que en els temps complicats i de crisi que estem vivint, cal estar al costat de les persones, dels empresaris, dels comerciants i dels autònoms, i qualsevol increment de la pressió fiscal perjudica greument al conjunt de la població.

Arxivat a: JUNTS BAGES   POLÍTICA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]