Covisa Manresa rebrà diumenge a casa al conjunt balear de Muro Futsal
Amb l´empat a la butxaca després de la visita a Cerdanyola, Covisa Manresa rebrà diumenge a casa al conjunt balear de Muro Futsal. Un equip recentment ascendit a la categoria de bronze després de molts intents d´ascens de tercera divisió a l´actual.
Covisa Manresa rebrà diumenge a casa al conjunt balear de Muro Futsal. Foto: Jordi Preñanosa

FUTBOL / Redaccio/ Sergi Vazquez  
22/10/2021 09:55
Muro, població situada al nord de l'illa de Mallorca, competeix aquesta temporada amb I´esport mes important de la localitat. I en aquesta ocasió, aquest conjunt arriba a Manresa amb sis punts a la taula. A casa seva s´ha fet fort amb victòries davant Escola Pia i Escorial i derrota en la primera jornada davant Barceloneta. En canvi a fora, va perdre ajustadament a pista del Natació i va sortir golejat de Cerdanyola. Aquest es doncs el bagatge actual dels balears que amb aquesta puntuació estant fora del descens, objectiu essencial d'aquest equip.  

Enguany ha mantingut una gran part de la plantilla en relació a la temporada passada a excepció feta de dues incorporacions del Calvià Palma Futsal. Una d'elles la del porter Yusi que tan bona sensació va causar el seu pas pel Pujolet la temporada passada a les files del Calvià.

Muro pateix molt lluny de les illes tot i tenir a un parell de jugadors dins el ranking dels 15 màxims golejadors del grup 3 de 2a divisió B.   Al Covisa Manresa, han existit diversos jugadors tocats físicament en relació l'últim partit. Sembla pero que es van recuperant de cara al partit de diumenge i finalment Pau Machado podrà comptar amb la totalitat dels seus components.a excepció de Josan a qui se li farà una resonancia el proper dijous.

Covisa només coneix que victòries quant juga de local i diumenge te l'ocasió de sumar-ne una altre. I no oblidem que després d´aquest partit, els manresans tindran altre vegada partit a casa i serà davant el CD Contestano Ye Faki, equip alacantí de la població de Cocentaina.  Es de vital importancia la victoria per no despenjar-se dels llocs privilegiats de la taula que hores d´ara ostenten un elevat nombre d'equips.

Arxivat a: MANRESA FS   ESPORTS   FUTBOL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Actuacions especials de mobilitat per la Diada de Sant Jordi a Manresa
La 7a Fira de l’Ocupació del Bages torna amb 24 empreses i més de 200 ofertes de feina
El Consell de la Gent Gran de Solsona busca fotos, vestits i altres elements
L'Hospital de Berga repartirà contes per Sant Jordi als infants
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]