La Catalunya Central suma 77 nous Mossos d'Esquadra, 15 dels quals donaran servei a Manresa
El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, ha donat la benvinguda als nous agents del cos policial acompanyat de l’alcalde, Marc Aloy Guàrdia. El conseller ha assegurat que el reforç era molt necessari i ha agraït especialment la tasca que ha fet l’Ajuntament per contenir el dèficit d’agents. L’alcalde ha subratllat la coordinació que s’ha fet entre Mossos i Policia Local per resoldre les problemàtiques que té el territori i ha destacat que els nous agents de Mossos se sumen als 4 agents de Policia Local que s’han incorporat recentment i a les 6 places que s’han convocat.
La Catalunya Central suma 77 nous Mossos d'Esquadra, 15 dels quals donaran servei a Manresa. Foto: AJM

MANRESA / Redaccio/ Sergi Vazquez  
12/10/2021 17:00
El cos de Mossos d’Esquadra ha incorporat 77 nous agents a la Catalunya Central, 15 dels quals destinats a Manresa, que ja han començat a donar servei. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, els ha donat la benvinguda a la comissaria de Manresa acompanyat de l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy Guàrdia. També hi han estat presents el director general de la Policia, Pere Ferrer, el  span>director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, i la comissària cap de la Regió Policial Central, Cristina Manresa.

El conseller Elena ha assegurat que el reforç —que representa un augment d’agents per al territori del 16%— “era molt necessari” i ha admès que tant l’alcalde de Manresa com els de la resta de la comarca “feia temps que el demanaven”. En aquest sentit, ha volgut agrair especialment “l’esforç que ha fet l’Ajuntament de Manresa per contenir el dèficit” d’agents, així com “l’esforç que ha fet per incrementar els agents de Policia Local per poder donar resposta a les necessitats de seguretat d’una societat que cada vegada és més complexa”.

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha celebrat la incorporació dels nous efectius —que “suposen, a més, un rejoveniment i una feminització del cos”— i ha subratllat que els nous Mossos se sumen als 4 agents de Policia Local que s’han incorporat just aquesta passada setmana, a les 6 noves places que també s’han convocat recentment “i a un previsible increment d’efectius del cos per a l’any vinent”. En aquest sentit, i tal com ha fet també el conseller, ha destacat la tasca de coordinació entre Ajuntament i Mossos d’Esquadra per resoldre les problemàtiques que tenim al territori”.

Arxivat a: MOSSOS   MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]