Veredicte i lliurament premis COAC
El passat dijous, 30 de setembre a les 19h, es van lliurar els premis del 6è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC, a la sala d’actes de la Seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes, ens va acompanyar la Sra. Rosa Vestit, delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, qui va lliurar el Premi COAC-CC; la Sra. Claudina Relat, regidora del Centre Històric de Manresa; la Sra. Bet Piella, regidora de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Vic; i el Sr. Manel Alcubierre, vocal de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
Premi Centre Històric Manresa. Foto: COAC

FOTOGRAFIA / Redacció/ Jordi Preñanosa  
02/10/2021 16:23
El jurat ha estat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf; Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Toni Anguera, fotògraf. Aquesta ha estat la sisena edició del concurs fotogràfic, i la segona edició a través d’Instagram. En aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració de Fotofília Vic i de Contrast Fotografia de Manresa.

La finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats. Enguany sota el lema “ARQUITECTURA I PAISATGE” s’han presentat 198 obres. En el decurs de l’acte es va inaugurar l’exposició de les obres seleccionades en aquesta edició, que es podran visitar fins el 29 d’octubre a la seu del Col·legi d’Arquitectes, situada a la Plaça del Bisbe Oliba de Vic.

Posteriorment l’exposició s’instal·larà, durant el mes de novembre, a la seu de Manresa del COAC. L’exposició es podrà veure de dilluns a dijous de 9 a 14h, i de de 15 a 16; divendres de 9 a 14h. Perquè la visita sigui segura i agradable, agrairem que segueixin les indicacions del personal i tinguin en compte totes les mesures de prevenció de la Covid-19. 

Arxivat a: COAC   CONCURS FOTOGRAFIC 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]