Visita guiada a l'Església de Sant Pere d'Or de Santpedor
La visita està inclosa dins la jornada de patrimoni i es farà aquest dissabte al matí en grups de 10 persones cada mitja hora.
Visita guiada a l'Església de Sant Pere d'Or de Santpedor.

SANTPEDOR / Redaccio/ Sergi Vazquez  
29/09/2021 14:58
Aquest dissabte 2 d'octubre Santpedor celebra la Jornada de Patrimoni i oferirà visites guiades a l'Església de Sant Pere d'Or. Durant la visita es podrà pujar el campanar, visitar les capelles i baixar a les catacombes. Les visites a l'Església es faran en grups de màxim 10 persones i dividits en 6 franges horàries des de les 10h fins a les 13h. Per a poder-hi assistir cal inscripció prèvia a la web de l'Ajuntament, través d'aquest enllaç.

L'Església de Sant Pere d'Or, que ha donat nom al municipi, apareix mencionada documentalment per primer cop l'any 996 i destaca per ser un edifici que es va anar remodelant i que integra un campanar gòtic, una portalada romànica i diversos elements de valor artístic com la talla d'alabastre amb la figura de Sant Miquel, l'ossera medieval de Pere de Prat i la capella de les Santes Espines.  

La Jornada de patrimoni de Santpedor coincideix dissabte amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina, que es fa cada mes a la plaça Gran U d'Octubre. En aquesta ocasió hi haurà també un show gastro-divulgatiu i un concert amb Joni Canijo, del Quinto Carajillo.

Diumenge la Fira de les Gangues acabarà de rematar un cap de setmana farcit d'activitats. Els comerciants de Santpedor treuran els estocs al carrer el diumenge de 10 a 14h i oferiran productes a preus rebaixats. La Fira de les Gangues s'organitza dos cops l'any pels Comerciants Units de Santpedor (CUSA) amb la col·laboració de l'Ajuntament i té per objectiu promoure el comerç de proximitat entre la ciutadania.

Arxivat a: SANTPEDOR   BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]